Sarana Pelangi Agen Terpercaya Seasia

Sarana Pelangi Agen Terpercaya Seasia Hvordan bli medlem er a trykke pa listeknappen og deretter inn dine data riktig pa soylene er gitt som inkluderer et brukernavn som vil bli brukt som din oppforing, passordet du vil bruke til a logge inn, ma du bekrefte passordet ditt, fullt navn som navn, antall aktive telefon du har, elektronisk post for a verifisere medlemskap, er referansekode fylt hvis den eksisterer, ellers tom det, navnet pa banken i henhold til navnet pa banken din for eksempel, BCA, BNI, BRI, navnet pa tilsvarende kontoer med navnet pa din egen bankkonto og kontonummer som tilsvarer din egen bankkontonummer. Hvordan a gjore et innskudd eller innskuddsbelopet er at du ma logge deg inn forst, deretter trykker du det overforte belopet, velg malkontoen, og trykk pa OK-knappen. Det burde vaere et fyll i form hvis oppmerksomhet er tom (ingen overforing) sanksjoner palagt medlemmet kan ikke loggfort. Hvordan ta ut penger eller grip eller ta ut penger, er a logge deg inn forst, trykker du pa tiltrekning av midler deretter inn den nominelle mengden av midler du onsker a trekke fulgt ved a skrive inn passordet ditt og trykk pa OK-knappen. Sarana Pelangi Agen Terpercaya Seasia


Pintasan:


This entry was posted in 01Review and tagged , , . Bookmark the permalink.